correos43@csif.es

lunes, 29 de abril de 2013

MANIFEST 1R MAIG: PER LA DIGNITAT DELS EMPLEATS PÚBLICS

defensa


Sense cap mena de dubtes l' 1 de maig es una diada reivindicativa, potser la que més, del món del treball. Un món a hores d'ara molt malmès per circumstàncies prou conegudes que afecten gairebé tota la societat.

Amb tot, les accions que s'estan exercint per sortir del pou al qual ens han endinsat no estan donant els resultats desitjats.Totes es criminalitzen, la qual cosa produeix un desencís cada cop més gran i, conseqüentment, una desmotivació d'un abast incert.

Per això, els que a hores d'ara disposem d'un lloc de treball en el sector públic actuem amb una prudència, per a no dir por, paralitzant.

Què és el que ens ha fet ser prudents? El conformisme, el conservadurisme ( del poc que ens queda, degut al molt del que ens han pres) i, per què no dir-ho, el malson de d'haver-nos de sentir a dir que som uns privilegiats perquè tenim treball.

Qui s'ha encarregat de transmetre aquest missatge a la societat, el qual malauradament està arrelant? Evidentment, la classe política, la qual ha practicat i practica la màxima de què "la millor defensa és un bon atac".

Què han fet? Atacar-nos per a tenir-nos calladets, de manera que la nostra veu de denúncia no se sumi a la de la resta del món laboral. Dos milions d'empleats públics emmudits i resignats són moltes menys veus qüestionant-los.

Això és el que han fet aquests polítics incompetents (molts) i corruptes (uns quants). No solament s'han permès reduir-nos escandalosament les retribucions i empitjorar les nostres condicions de treball, sinó, el que és pitjor, intentar arrabassar-nos la dignitat com a professionals al servei de la societat, una societat a la qual constantment se l'està manipulant i enganyant amb uns missatges barruers i demagògics, amb la finalitat de salvar la seva pell i tapar-se les vergonyes.

És l'hora de dir prou sense complexos, i ho fem en aquest 1 de maig en nom i en defensa dels empleats públics dels diferents sectors de les Administracions, essencials en un Estat de dret i de benestar que defensem i protegim.


CSIF, UNA ALTRA FORMA DE FER SINDICALISME

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225