correos43@csif.es

martes, 29 de agosto de 2017

Walmart i Google Express, nous aliats contra el gegantesc Amazon


Font : catalunyapress

Walmart vendrà els seus productes a través de Google Express des de finals del mes de setembre. La Plataforma de compres incopora a la major cadena de distribució minorista a EUA, i inclou cadenes com Toys'R'Us, Target o Costco.

"Començant a finals de setembre, treballarem amb Google per oferir centenars de milers de productes per a la seva compra amb veu a través de Google Assistant", va declarar Marc Lore, president i conseller delegat de l'àrea de comerç electrònic de Walmart.

El directiu de Walmart, ha explicat que la seva companyia ha pres la decisió d'integrar la seva funció 'Easy reorder' a Google Express per tenir més facilitats. Els seus clients només hauran de vincular els seus comptes de Walmart amb Google Express. Així rebran un servei personalitzat en funció del seu historial de compres tant en botigues físiques com en línia.


Google Express posarà a disposició dels seus usuaris l'enviament gratuït en un termini d ' "entre un i tres dies", quan el preu superi el llindar fixat per la botiga. "No cal ser membre, pel que no importa si compres a través de Google Assistant, del web o de l'aplicació mòbil, tindràs enviament gratuït en un termini d'entre un i tres dies", ha indicat Sridhar Ramaswamy, vicepresident sènior de anuncis i comerç de Google.

CSIF TARRAGONA
Plaça Corsini s/n, 3ª Planta 43001- Tarragona  
Apartado de Correos 1335 43070-Tarragona
                Telf.: 977-233225  Móvil: 655 514 060 
Fax: 877 441 434

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225