correos43@csif.es

viernes, 19 de octubre de 2012

CARTA OBERTA D'UN FUNCIONARI




 Benvolgut ciutadà:


Si el seu concepte de FUNCIONARI és el de "vago o endollat que viu a costa dels meus impostos" i S'ALEGRA de les congelacions de sou, de les retallades estatals i de les noves retallades de sou dels governs autonòmics als funcionàries, deixi'm recordar-li que, entre altres coses:

                        SI ESTÀ MALALT I necessita assistència (més li val que no, perquè tal com estan les coses o és ric o es mor) li atendrà un funcionari.

                        SI Ha de renovar o gestionar qualsevol document públic, (pel qual haurà de pagar taxes a partir de la nova *LPG) li atendrà un funcionari.

                        O SI TÉ FILLS en edat escolar, ha de gestionar les matricules i les beques (cada vegada més difícils), i que els eduquin i els cuidin, ho farà un funcionari.

                        SI NECESSITA sol·licitar una subvenció, o una ajuda, o una pensió, o una prestació de desocupació o de qualsevol altre tipus, li atendrà un funcionari.

                        SI NECESSITA una llicència, un permís, o qualsevol altra autorització, li atendrà un funcionari.

                        SI NECESSITA seguretat o protecció enfront de delictes o atacs personals, li atendrà un funcionari.

                        SI NECESSITA que li gestionin la seva demanda o la seva denúncia, i busca justícia, li atendrà un funcionari.

                        SI PER DESGRÀCIA sofreix un incendi o inundació en el seu habitatge, o qualsevol problema que requereixi d'ajuda urgent, li atendran funcionaris.

A més ha de considerar, que un funcionari no ha aconseguit el seu lloc de treball fix "a dit", sinó que prèviament ha hagut d'estudiar per obtenir una titulació i després superar unes proves d'accés que li han costat uns quants anys d'estudi i sacrifici, i que molts tenim salaris mil·leuristes, i que el nostre únic avantatge és tenir un treball estable (fins a un nou "*decretazo" probablement).
Com la resta dels ciutadans aquest funcionari *TAMBÉ PAGA hipoteques o lloguers, gas, llum, gasolina i altres impostos que ens toquen a tots, i si a aquest funcionari li retallen el sou, per ajustar-se a la seva nova situació econòmica, és probable que entre altres coses:
                        DEIXI de prendre's el tallat o esmorzar en la cafeteria on treballa vostè o algun familiar seu.

                        DEIXI de comprar roba, sabates, joguines, etc. de la tenda on treballa vostè o algun familiar seu.

                        DEIXI pendent per a algun any més, canviar la pintura o qualsevol reparació a la casa que no sigui urgent, i que possiblement seria realitzada per l'empresa de vostè o d'algun familiar seu.

                        DEIXI de sortir els diumenges a menjar amb la seva família en el restaurant on treballa vostè o algun familiar seu.

                        DEIXI de viatjar en la companyia aèria o marítima on treballa vostè o algun familiar seu.

                        DEIXI de reservar el cap de setmana a l'hotel o casa rural on treballa vostè o algun familiar seu.

                        O DEIXI de gastar només que l'estrictament necessari en: *Alcampo, Carrefour, *Mercadona, El tall engonals, Eroski, *Leroy *Merlin, *Decathlon ...etc., on treballa vostè o algun familiar seu.

I que en conseqüència, davant la baixada d'ingressos d'aquests negocis, l’empresari hagi d'acomiadar a vostè o algun familiar seu (amb una indemnització indigne gràcies a la nova reforma laboral), o si vostè és l'empresari amb el temps possiblement es veurà obligat a tancar.

Cregui’m benvolgut ciutadà que JO NO M'ALEGRARÉ quan això succeeixi, intentaré seguir-li atenent amb la major qualitat que pugui en el servei públic que vostè demana i que jo també pago amb els meus impostos. I el que és més important, deixi'm recordar-li que els banquers, polítics, presidents, ministres, consellers, i altres alts càrrecs d'aquest país: NO SÓN FUNCIONARIS.


PER NOSTRE FUTUR, CSIF

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225