correos43@csif.es

lunes, 3 de agosto de 2015

REFLEXIÓ: ANUNCI RECUPERACIÓ ECONÒMICA I D’ALTRES DRETS DELS EMPLEATS PÚBLICS

   

CSIF JA HA  SOL·LICITAT  la convocatòria de les Meses de Negociació en les diferents Administracions per concretar les devolucions a tots els empleats públics.

Aquestes mesures, s’han pres de forma unilateral obviant el procés de negociació col·lectiva sense propostes prèvies ni diàleg amb les organitzacions sindicals

La devolució de la paga extra no serà normativa bàsica, per tant, la resta d'administracions podran decidir si segueixen o no els passos de l'Executiu central.
Hisenda es limita a recomanar a les autonomies, ajuntaments, diputacions i altres organismes, que retornin també la paga extra, tot i que això dependrà de la capacitat pressupostaria de cadascuna de les administracions.

DESDE CSIF EXIGIM QUE CAP EMPLEAT PÚBLIC POT QUEDAR AL MARGE D’AQUESTES MÍNIMES RECUPERACIONS

El paquet de mesures anunciat per l’any 2016 inclou: pujada salarial de l’1%, taxa de reposició del 100% pels serveis essencials i  el50% en la resta de serveis, retorn de la paga extra retirada el 2012 (25% durant l’any 2015 i 50% restant el 2016, supeditat a les possibilitats econòmiques de cada administració), retorn d’un dia d’assumptes personals (moscosos) i retorn de fins a 3 dies addicional per antiguitat (canosos).

Des de CSIF  exigim a totes les administracions que no discrimini als empleats públics del seu àmbit i que  retornin tots els drets econòmics i laborals espoliats els darrers anys.


en csif TARRAGONA, treballem per a tu

 durant toT L’ESTIU, UN ANY MÉS 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225