correos43@csif.es

sábado, 20 de junio de 2015

    

MENTRE DES D’EUROPA I EL BANC D’ESPANYA ES RECLAMA UNA ALTRA REFORMA LABORAL, RETALLADES DE DESPESA, PUJADES EN L’IVA I IMPOSTOS ESPECIALS, ABARATIR L’ACOMIADAMENT I COPAGAMENT SANITARI

Les empreses de l'Ibex eleven el seu benefici un 35% fins al març, després de guanyar més de 9.700 milions

Telefónica, Santander i BBVA encapçalen la llista, amb guanys superiors als 1.000 milions


Les empreses de l'Ibex han augmentat els seus beneficis nets un 35,01% en els tres primers mesos de l'any, fins a totalitzar uns guanys de més de 9.700 milions, segons les dades recopilades per Europa Press.

Només Telefónica, Banco Santander i BBVA s'han anotat un benefici superior als 1.000 milions en els tres primers mesos de l'any, consolidant la via de recuperació dels resultats empresarials a Espanya. L'entitat presidida per César Alierta ha registrat el benefici més elevat, de 1.802 milions.

Molt a prop de Telefónica s'ha situat el Santander (1.717 milions), seguit de BBVA (1.536 milions), Iberdrola (840 milions) i Repsol (761 milions). Iberdrola va mantenir els seus guanys, mentre que Repsol va reduir el seu benefici un 6%.

Entre els guanys del primer trimestre també va destacar Bankia, que va obtenir un benefici net atribuït de 244 milions d'euros, un 12,8% més. Aquest resultat es va veure impulsat pel creixement del marge net del 7,2% i la reducció de les provisions per la baixada de la morositat, que permeten a l'entitat afrontar un context de baixada dels tipus d'interès.


 CSI•F, és un sindicat professional i independent, i no està lligat a cap Govern de torn


Per tant, no tenim les mans lligades amb ningú, i això ens dóna garanties d’imparcialitat en la defensa i negociació dels drets dels treballadors, tant de manera individual com col·lectiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225