correos43@csif.es

viernes, 2 de enero de 2015

ENVIAR UNA CARTA PER CORREU POSTAL SERÀ UN 10% MÉS CAR EL 2015




          SSMM los Reyes Magos de Oriente están recibiendo muchas cartas con peticiones de los más pequeños. 

Si quieres enviar la tuya recuerda que solo debes echar la carta en un buzón, nosotros nos encargamos del resto ;)
                 

                                         


El segell per a Espanya costarà 42 cèntims d'euro en l'encariment més fort de tarifes de la darrera dècada

Fer arribar una carta per correu postal s'encarirà el 2015. Correus apujarà un 10,5% el preu dels segells per a l'enviament de cartes i targetes postals a Espanya, que costarà 0,42 euros enfront dels 0,38 euros actuals, segons han explicat a Europa Press fonts de la societat postal pública.
El preu del segell de 0,42 euros correspon a la tarifa més comuna, que inclou les cartes i targetes normalitzades i de fins a 20 grams de pes, que tindran l'encariment més fort dels últims 10 anys.
Entre el 2005 i el 2014 el preu dels segells dels enviaments més habituals va oscil·lant entre la congelació del 2006 i l'augment del 6,25% que ja va experimentar el 2010.
La carta de menys de 20 grams, però no normalitzada, és a dir, amb mides de sobre diferents de les habituals, s'apujarà 1 cèntim d'euro (un 1,8%) i passarà a costar 0,55 euros.
L'encariment serà encara més fort en el cas de les cartes i targetes normalitzades cap a països d'Europa. En aquest cas el segell s'apujarà un 18% i passarà a costar 0,90 euros en comptes dels 0,76 euros d'aquest any.
Per la seva banda, el segell per enviar cartes i targetes postals normals a la resta de destinacions internacionals pujarà un 8,6%, de manera que amb el canvi d'any el seu preu se situarà en 1 euro quan fins ara costava 0,92 euros.
Tots aquests enviaments formen part dels serveis postals considerats de servei públic, que Correus està obligada per llei a garantir i pels quals rep una subvenció de l'Estat.
Malgrat aquestes pujades, Correus ha defensat que Espanya "seguirà sent el país europeu amb les tarifes postals més barates". La tarifa mitjana dels països europeus se situa en 0,49 euros i el segell per a enviaments normalitzats i de menys de 20 grams arriba fins als 0,80 euros a Dinamarca, és de 0,70 euros a Itàlia, i de 0,58 euros a Alemanya, el Regne Unit i França.

CSIF CORREOS TARRAGONA, UNA 
VEZ MÁS TE INFORMA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225