correos43@csif.es

martes, 3 de febrero de 2015

COMENÇA EL TERMINI PER SOL·LICITAR LES NOVES DEDUCCIONS DE L'IRPF PER A FAMÍLIES




Hisenda estima que unes 750.000 llars es poden beneficiar dels nous avantatges


El termini per sol·licitar les noves deduccions de l'IRPF per família nombrosa (més de tres fills) o per tenir fills o ascendents discapacitats a càrrec comença aquest dimarts. Encara que el període per sol·licitar-ho per internet va començar el 7 de gener, aquest dimarts ja pot fer-se per tots els mitjans, incloses les oficines de l'Agència Tributària, a través del formulari 143. Hisenda estima que unes 750.000 famílies es beneficiaran d'aquest nou avantatge tributari amb un cost d'uns 730 milions d'euros.
La principal característica d'aquestes deduccions és que pot sol·licitar-se per avançat, sense haver d'esperar la presentació de la renda la primavera del 2016, igual que passa amb la ja existent que beneficia les mares treballadores amb fills menors de 3 anys. D'aquesta forma, la deducció de 1.200 euros es converteix en el cobrament de 100 euros mensuals per cada un dels supòsits a què es tingui dret.
Aquesta és una de les novetats que el Govern publicita més. De fet, la possibilitat de cobrar mensualment juntament amb la rebaixa de l'impost que va entrar en vigor amb efectes des de l'1 de gener, eleven el salari net que perceben els assalariats al rebaixar-se la retenció aplicada a la nòmina.

CSIF, EL SINDICAT QUE T'INFORMA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225