correos43@csif.es

domingo, 5 de abril de 2015

GAIREBÉ 10.000 CIUTATS S’UNEIXEN A L’HORA DEL PLANETA

       

L'apagada busca conscienciar sobre l'escalfament global



Gairebé 10.000 ciutats i milers de persones i empreses vam participar el passat dissabte a L'Hora del Planeta, una apagada de llums públiques i domèstiques de 20.30 a 21.30 per alertar sobre el canvi climàtic. La iniciativa va ser engegada el 2007 per l'ONG ecologista WWF, i, des de llavors, ha anat guanyant adeptes.
A Barcelona, alguns dels monuments que s'han apagat són la Torre Agbar, la Sagrada Família, l'Arc de Triomf, la Font Màgica de Montjuïc, el monument a Colom o la façana de l'Ajuntament de Barcelona. A la llista d'edificis que s'hi han sumat, hi figuren el Palau Reial de Madrid, la Torre Eiffel de París, les piràmides de Gizeh, a Egipte, la porta de Brandenburg a Berlín, o el Vaticà. I, entre les empreses hi figuren Pascual, Grupo PRISA, Mahou San Miguel i Banc Santander.

La convocatòria d'aquest any era especialment important per a l'organització. A part del simbolisme i el petit estalvi en energia, es considera el punt de partida davant la reunió del proper mes de desembre a París, on es debatrà un nou acord sobre el clima que substitueixi el de Kyoto.

CSIF, PER LES CAUSES ECOLÒGIQUES


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DATOS PERSONALES

Mi foto
Óscar Venteo Prieto Responsable del Sector 977 233225